|
 

Afectacions a la mobilitat els dies 9, 12,17 i 19 de febrer

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 15:22

Es tallarà durant algunes hores el trànsit als carrers del Mestre Ramon Camps, de la Pujada de la Selva, d’Oviedo i de Rafael Casanova, respectivament

Diverses actuacions a la via pública provocaran talls puntuals de trànsit i canvis en el recorregut dels autobusos urbans. Són els següents:

Dimarts 9 de febrer

 • Es tallarà la circulació de vehicles al c. del Mestre Ramon Camps, de les 8 a les 14.40 h . El motiu són unes obres que s’han de fer la teulada de l'edifici del Jutjat de Pau. S’instal·larà una màquina elevadora a la calçada, fet pel qual no es podrà aparcar a la banda més propera a l’edifici del jutjat . El tall de circulació de vehicles es produirà des de la cruïlla amb el c. de Torras i Bages.
 • L' itinerari alternatiu serà pels carrers de Torras i Bages, Turó i Montjuïc. L'accés alternatiu al c. del Mestre Ramon Camps serà pel c. de Salvador Espriu. Es garantirà la circulació dels vianants i l'accés als guals permanents.
 • Afectacions al transport públic : La línia SV2 del SantviBus haurà de circular desviada pels carrers de Sant Miquel, Anselm Clavé, Sant Josep i Enric Aymerich i Rigol fins recuperar l'itinerari habitual. Les expedicions afectades són entre les 8.10 i les 13.20 h, incloses. La parada de "Mestre Ramon Camps" restarà suprimida durant el desviament.

Divendres 12 de febrer

 • Es tallarà la circulació de vehicles i es prohibirà l'estacionament al c. de la Pujada de la Selva, de les 8 a les 15 h , per treballs de tala d'arbres en una finca municipal. El tall es produirà des de la cruïlla amb el c. d'Enric Borràs.
 • La prohibició d'estacionament serà a les places que s'ubiquen entre els números 29 i 43. No es podrà circular en vehicle ni es podrà accedir o sortir als guals permanents entre el número 43 i la finalització del carrer. Es garantirà la circulació dels vianants.

Dimecres 17 de febrer

 • Hi haurà un tall de circulació de vehicles al c. d'Oviedo, de les 8.30 a les 18.30 h , per treballs de connexió d'una escomesa de clavegueram. El tall de circulació de vehicles es produirà des de la cruïlla amb el c. d'Orense.
 • L' itinerari alternatiu serà pels carrers de la Llacuna, Olesa, Linares i Cementiri. L'accés alternatiu al c. de Llucmajor serà pels carrers de la Llacuna i Oviedo.
 • La prohibició d'estacionament serà a les places que s'ubiquen front el número 30. Es garantirà la circulació dels vianants i l'accés als guals permanents.
 • Afectacions al transport públic . La línia SV1 del SantviBus haurà de circular desviada pels carrers de la Llacuna, Olesa, Linares i Cementiri fins recuperar l'itinerari habitual. Les expedicions afectades són entre les 8.40 i les 17.05 h, incloses. Les parades d'"Oviedo" i "Llucmajor" restaran suprimides durant el desviament.
Divendres 19 de febrer
 
 • Per últim, hi haurà un tall de trànsit autoritzat per obres d'un habitatge particular al c. de Rafael Casanova , tram entre el c. de Ramon Poch i la pl. de la Vila, de les 9 a les 14 h .
 • La circulació de vehicles es desviarà pel carrer de Ramon Poch.
 • Afectacions al transport públic El SantviBus (línies SV1, SV2 i SV3) i les línies interurbanes L60, L61, L62 i e20 -sentit Molins de Rei/Barcelona- es veuran igualment afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi, durant l'afectació.  Les parades afectades són "Pl. de la Vila" i "CAP Vila Vella". S'habilitaran parades provisionals a c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.
 
Last update 12.02.2021 | 10:29