|
 

Noves jornades de donació de plasma i de sang que organitza el Banc de Sang i Teixits

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 08:08
  • La primera serà el 24 de març a l’Esplai Montserrat, i la segona el 29 de març a Can Comamala

El Banc de Sang i Teixits torna a Sant Vicenç dels Horts per recollir donacions. En aquesta ocasió ho farà amb una doble cita.

- Donació de plasma. És important sobretot pels tractaments de pacients malalts de Covid-19. Serà el dimecres 24 de març a l’Esplai Montserrat (Mn. Jacint Verdaguer, 90) , en horari de 9.30 a 14 h i de 16.30 a 21 h. És imprescindible inscriure’s a través del formulari del web http://www.donarsang.gencat.cat/plasmacovid19 per poder fer la donació. Un cop inscrits, un equip mèdic contactarà via telefònica per fer una entrevista i donar cita per la donació.

- Donació de sang. Serà el proper dilluns, 29 de març, a Can Comamala (Mn. Jacint Verdaguer, 105-113), L’horari per poder donar serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. S’ha de demanar cita prèvia aquí . Abans de donar s’ha d’omplir un document amb les dades personals i el consentiment. Es repartiran bolígrafs d’un sol ús, tot i que es demana que es porti el document ja emplenat de casa. Podeu descarregar-vos-el aquí

La regidora de Salut Pública, Maria Peláez, ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat: “El veïnat ha demostrat moltes vegades la seva solidaritat i implicació amb el Banc de Sang i Teixits. Demanem, un cop més, que Sant Vicenç dels Horts esdevingui de nou un gran centre receptor de donacions, per ajudar a les persones malaltes que necessiten del nostre suport”.

En aquest mateix sentit, les donacions de sang a Sant Vicenç dels Horts es van triplicar durant el 2020. En total es van recollir 1.039 donacions. Podeu llegir tota la informació aquí

L’espai estarà sempre net i desinfectat, i a l’entrada dels edificis hi haurà personal del Banc de Sang i Teixits que rebrà a les persones donants i els explicarà les mesures que han de prendre per poder fer la donació.

Last update 23.03.2021 | 13:39