|
 

Acte de cloenda de la Quinzena de la Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts

Dilluns, 7 d'octubre de 2013 a les 19:19

Estela de Carlotto, Claudina García i Marco Antonio Arana han visitat el municipi en el marc de les Ciutats Defensores dels Drets Humans.

El passat dijous 3 d’octubre tres activistes dels drets humans reconeguts per l’ONU van participar als actes de cloenda de la Quinzena de la Solidaritat. Marco Antonio Arana, activista mediambiental peruà i Claudina García, líder de l'Asociación de Desplazados y Desplazadas para la Convivencia Pacífica (ADESCOP) van visitar la sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Vicenç des Horts en un acte institucional en el que hi van participar l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, la regidora de Solidaritat, Mercè Andreu i diversos regidors de l’Ajuntament.

Seguidament els dos activistes van oferir una xerrada a Can Comamala pel públic vicentí, on van exposar les seves experiències i van poder xerrar amb els assistents. La jornada finalitzà amb un sopar col•loqui on també va assistir Estela de Carlotto, fundadora i presidenta d’Abuelas de la Plaza de Mayo (Argentina). El sopar, que es va allargar fins a ben entrada la nit, era obert al públic i va tenir lloc al teatre de l’Ateneu Familiar.

Last update 09.10.2013 | 12:50