|
 

Afectacions al trànsit per asfaltatge de carrers el 14 d'agost

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 13:29
  • Les intervencions al paviment es faran al carrer de Francesc Macià, entre Tibidabo i Puig Castellar, i al carrer de la Mare de Déu de Núria, entre Balmes i Mossèn Jacint Verdaguer.

L’Ajuntament té previst efectuar feines d’asfaltatge de carrers el proper 14 d’agost. Aquestes tasques de millora del paviment es faran al carrer de Francesc Macià, entre Tibidabo i Puig Castellar, de 8 a 19 h. Afectaran una superfície de 250 m2 i implicaran el tall de tot el carrer i restriccions en l'estacionament de vehicles i guals permanents. Pel que fa als treballs al carrer de la Mare de Déu de Núria, entre Balmes i Mossèn Jacint Verdaguer, es faran de 8 a 14 h i afectaran una superfície de 35 m2. Aquesta actuació també implicarà el tall del carrer i afectacions en l'estacionament de vehicles i un gual permanent. En cap dels dos casos hi ha afectació al transport públic. 

Aquestes feines formen part del “programa de treball que hi ha previst aquest estiu per millorar l’espai públic amb la mínima afectació possible a la mobilitat de la població” , segons indica el regidor de Mobilitat, Antolín Jiménez .

Last update 06.08.2020 | 13:31