|
 

Ajornada l'audiència pública sobre el tribut metropolità

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 22:45
  • L’acte estava previst pel proper dilluns 26 de setembre però l’Àrea Metropolitana ha sol·licitat que es faci més endavant

Els veïns i veïnes dels 18 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que es van incorporar des de l'1 de gener de 2019 a les tarifes de la zona 1 del transport públic, com és el cas de Sant Vicenç dels Horts, hauran de fer front al pagament d’un nou impost: el tribut metropolità. Aquest impost ja el pagaven els municipis que formaven part de la zona 1 i, amb l’ampliació d’aquesta, el pagament del tribut també s’ha d’ampliar.

Per explicar en què consisteix i resoldre els dubtes dels veïns i veïnes, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana havien convocat una audiència pública el 26 de setembre a les 18.30 h al Molí dels Frares. L’Àrea Metropolitana, però, ha demanat ajornar aquest acte i ha sol·licitat que es faci més endavant. Properament s’anunciarà la nova data per celebrar aquesta audiència.

El tribut metropolità és un impost directe, de caràcter real, que grava el valor dels béns immobles de naturalesa urbana o de característiques especials, que s'exigeix en els municipis de la primera corona metropolitana o zona tarifària 1. Pren com a base de referència el tribut sobre el qual s'estableix l'IBI. Per tant s'exigeix en els mateixos casos que l'impost de béns immobles.

Last update 19.09.2019 | 22:54