|
 

Aula Dial guanya el Premi de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona al millor programa de ràdio

Dilluns, 1 de juliol de 2013 a les 13:43

Ràdio Sant Vicenç ha guanyat el Premi de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona al millor programa de ràdio amb Aula Dial . És el primer cop que Ràdio Sant Vicenç aconsegueix aquest guardó, el més important de Catalunya en l’àmbit de la comunicació local. El premi està dotat amb 10.000 euros.

Aula Dial és un projecte educatiu que aquest curs ha arribat a la 4ª edició. Està organitzat per Ràdio Sant Vicenç, la Regidoria d’Educació i els Serveis Educatius del Baix Llobregat-6. Durant un parell de mesos, alumnes vicentins treballen a classe com si fossin periodistes de ràdio i després emeten un informatiu en directe des de Ràdio Sant Vicenç.

Els Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona també han reconegut la tasca del Consorci Localret, per Mira TV , com a millor iniciativa en comunicació municipal. El premi al millor programa d'una televisió local ha estat per Fem un musical , de 9 TV, mentre que el premi al millor treball periodístic publicat en un periòdic local se l’ha endut la revista Vallesos, per La riuada del 1962 , elaborat per diversos autors sota la coordinació de Vicenç Relats. El Premi d'Honor s’ha concedit a Josep Bayerri per la seva trajectòria professional dedicada al periodisme de proximitat a les Terres de l'Ebre.

L’Ateneu Igualadí va ser l’escenari del lliurament de premis de la 32ª edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, el passat 28 de juny. L’acte va estar presentat per la periodista Marta Romagosa i presidit pel president de la Diputació, Salvador Esteve, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells.

Aquest és el segon premi d’abast nacional que aconsegueix Ràdio Sant Vicenç en les dues últimes temporades. L’any passat, el programa Recerques , també d’àmbit educatiu, va obtenir una Menció de Qualitat als Premis de Ràdio Associació de Catalunya, a la categoria de Millor Programa de Ràdio Local.

Last update 01.07.2013 | 14:20