|
 

Ciutadania i entitats podran gaudir del Centre Cívic i Cultural en un any

Dimecres, 25 de juliol de 2018 a les 09:42
  • Les obres van començar el 4 de juny i el cost de l’equipament és de 3.358.215 euros

Les obres del Centre Cívic ubicat al parc del Mamut Venux van començar el 4 de juny i, segons la previsió, han d’estar enllestides per l’estiu de 2019. El nou equipament comptarà amb tres plantes i tindrà una superfície útil de gairebé 1.717 m2. Disposarà d’una sala gran multiús que també estarà preparada per als assajos de la Colla Castellera Carallots i dues sales polivalents. Tal com es va establir al procés participatiu per definir l’edifici, el futur Centre Cívic de Sant Vicenç s’emprarà com a hotel d’entitats. Hi haurà despatxos i espais de treball que el convertiran en l’espai de referència per a les entitats vicentines. Allà disposaran de sales de reunions, aules taller i una gran terrassa a la planta superior.
Com a novetat destacable, l’Espai Jove La Capella s’instal·larà a la planta baixa amb la incorporació de dos bucs d’assaig musical i una sala d’activitats. L’equipament també acollirà un espai de bestiari i gegants, que permetrà fer actes de petit format i veure les figures des del car-rer. El cost d’adjudicació de les obres és de 3.358.215 euros. L’Àrea Metropolitana de Barcelona n’assumirà 1.807.511 € i l’Ajuntament en finançarà la resta.
D’aquesta manera es clou el disseny d’un equipament que va néixer d’una de les dues propostes del procés participatiu per decidir l’espai on es trobava l’antiga escola Joan Juncadella. Sant Vicenç dels Horts va decidir donar vida al parc del Mamut Venux i ara, d’aquí a poc, el Centre Cívic també serà una realitat. En el disseny de l’equipament hi ha participat la ciutadania vicentina i ella mateixa serà qui l’ompli de contingut transformant la pèrdua d’una antiga escola en una nova oportunitat per al municipi.

Last update 25.07.2018 | 09:45