|
 

Comença la 'Tardor de formació' amb dos tallers adreçats a les entitats i associacions vicentines

Dimarts, 15 d'octubre de 2013 a les 11:04

La Regidoria de Participació en col·laboració amb la Diputació de Barcelona impulsa dos cursos per a enfortir l’organització interna de les entitats i dinamitzar la seva feina al municipi.

El primer curs, “Gestió de reunions”, es realitzarà el dissabte 19 d’octubre de 10 a 14 h a Can Comamala i té com a objectiu posar a disposició dels participants eines i recursos que els permetin conduir reunions de treball, assemblees i qualsevol esdeveniment intern de participació.

Seguint amb aquesta línia, i amb la intenció de donar a conèixer bones pràctiques que facilitin la implicació dels ciutadans en projectes associatius, el 16 de novembre formadors de l’escola ETC Cooperativa impartiran el segon curs anomenat “Com afavorir la participació a les entitats i associacions”. També es realitzarà a Can Comamala de 9 a 14 h. Com a complement d’aquest curs, es farà un taller de confecció de cartells i documents informatius.

Aquests cursos estan destinats als vicentins i vicentines vinculats a entitats i associacions municipals de tot tipus. Si esteu interessats en participar en algun d’aquests tallers podeu enviar un correu electrònic a participacio@svh.cat.

Last update 15.10.2013 | 12:47