|
 

Conferència sobre com millorar les expectatives d'èxit de l'alumnat

Divendres, 18 d'octubre de 2013 a les 13:33

La regidoria d’Educació i els Serveis Educatius Baix Llobregat-6 conviden els professionals del món educatiu i els pares i mares d’alumnes a reflexionar sobre les expectatives acadèmiques de l’alumnat i com aquestes influeixen en els resultats. La xerrada es fa dimarts 22 d’octubre, a les 17 h, a Can Comamala (c. Jacint Verdaguer, 105-113)

A la conferència es tractaran assumptes com per què de les noies es tenen millors expectatives acadèmiques que dels nois, per què amb el mateix rendiment escolar el nivell socioeconòmic acaba determinant les expectatives de l’alumnat, què pot fer el professorat per utilitzar les notes de forma efectiva, o en quina mesura aquestes expectatives determinen les trajectòries educatives de l’alumnat.

La ponent serà Aina Tarabini, doctora en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és professora lectora del Departament de Sociologia de la UAB. Les seves línies d’investigació són: analitzar l’impacte dels processos de globalització sobre les polítiques i els sistemes educatius, investigar les relacions entre polítiques educatives i polítiques de lluita contra la pobresa i estudiar els processos de recontextualització de les agendes globals i les polítiques nacionals a nivell escolar.

La conferència s’adreça als professionals del món de l’educació, dels serveis a les persones i a pares i mares d’alumnes. Comptarà amb la participació de l’alcalde, Oriol Junqueras, i la regidora d’Educació, Mercè Andreu.

 

Last update 22.10.2013 | 21:50