|
 

Crida per trobar treballadores i treballadors del sector sociosanitari

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 18:55
  • Si esteu interessats en un lloc de feina en aquest àmbit d’atenció a les persones poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament, al telèfon 93 680 71 00 o al correu electrònic ocupacio@svh.cat

Davant l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, s’ha generat una necessitat de cobrir determinats perfils professionals en llocs de treball en especial de l’àmbit sociosanitari. Diverses ofertes de feina no demanden experiència prèvia en el sector, fet pel qual esdevenen una oportunitat de retorn al mercat laboral. Així, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts s’està fent ressò de les ofertes que les entitats, institucions i empreses del territori publiquen actualment, i fa una crida a la població interessada que s’hi apunti.

Totes aquestes ofertes, a banda de les habituals que ja es comuniquen diàriament per correu electrònic, són enviades pel departament d’Ocupació del consistori a totes les persones usuàries del Servei Local d’Ocupació. Per aquest motiu és important que totes les persones que estiguin cercant feina es posin en contacte amb els serveis municipals per estar al dia i rebre informacions sobre ofertes de feina, formació professionalitzadora i diversos eines i recursos.

El consistori convida a totes les persones que hagin tingut experiència o no en l’entorn sociosanitari i que puguin estar interessades en optar per alguna de les candidatures a les ofertes d’aquest sector que es difonen des del departament d’Ocupació, que s’adrecin a: ocupacio@svh.cat o bé que truquin al telèfon 93 680 71 00.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que “facilitem el contacte entre les entitats i les empreses que cerquen personal, amb la ciutadania que està buscant feina, i d’aquesta manera no només fomentem l’ocupabilitat sinó que contribuïm a que s’atengui millor a la població durant aquesta etapa tan complicada”.

Un exemple d’aquesta demanda de feina la trobem ben a prop, ja que les dues residències de gent gran de la ciutat han fet públiques ofertes cercant personal gerocultor i de neteja. Trobareu les ofertes de feina en els següents enllaços:

  • Ofertes de Sophos:

- https://buff.ly/34fSvMk
- https://buff.ly/2V3elOU
- https://buff.ly/39LuVIb

  • Ofertes de Primitiva Barba:

- https://buff.ly/2RgYRFL

Last update 06.04.2020 | 19:01