|
 

El mercat setmanal reprèn l'activitat amb menys paradistes i amb especial atenció a les mesures sanitàries

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 13:32
  • El proper dijous, 25 de juny, s’instal·laran novament les parades al lateral de la carretera de Sant Boi
  • Hi haurà una entrada i una sortida, serà obligatori l’ús de la mascareta i caldrà aplicar-se gel hidroalcohòlic abans i després de cada compra

Després de moltes setmanes torna el mercat setmanal de Sant Vicenç dels Horts, que havia estat suspès pel decret d’estat d’alarma. Ara ja està permès que es pugui organitzar però amb l’aforament limitat, així que s’hi instal·laran menys parades. Per altra banda el personal de cada parada i els veïns i veïnes que s’hi acostin hauran de complir diverses mesures de prevenció per evitar contagis.

El mercat s’instal·larà el dijous 25 de juny al lateral de la Ctra. de Sant Boi, de 9 a 13.30 h. Es recorda al veïnat que tingui el cotxe estacionat en aquesta zona que l’haurà de retirar la nit anterior com a molt tard.

Xavi Gómez , regidor de Promoció Econòmica, celebra la tornada del mercat setmanal i explica que “és molt important que el veïnat torni a comprar al comerç local i al mercat setmanal, per reactivar entre totes i tots l’activitat econòmica. A més és una manera d’agrair a paradistes i comerciants que hagin tancat durant setmanes per garantir la salut pública de la ciutadania” .

Mesures de prevenció

  • Hi haurà un carrer per on s’accedirà al mercat i un carrer de sortida, per tal de garantir que no hi hagi acumulacions de gent en un mateix punt. Així, l'entrada serà pel C. Pas del Llop i la sortida pel C. Ramon Poch.
  • Per accedir al mercat municipal serà obligatori l’ús de la mascareta, i les persones majors de 65 anys tindran un horari preferent per ser ateses, que serà de 9 a 11 h.
  • Per altra banda, no es podran tocar els productes que hi haurà exposats a cada parada, s’hauran de sol·licitar al personal.
  • També abans i després de cada compra serà necessari aplicar-se gel hidroalcohòlic, independentment que es faci servir guants o no. Aquest gel el proporcionarà el personal de cada parada.
  • Per últim es recorda que s’ha de mantenir la distància de 2 m entre persones.

 

Last update 23.06.2020 | 13:34