|
 

El Parc del Che Guevara, accessible per a tothom

Divendres, 8 de març de 2013 a les 15:07

Les obres de millora han servit per reordenar la zona i condicionar els accessos, aptes ara per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’ha habilitat un camí de ciment que recorre tot el parc, de la part baixa a la part alta, i que connecta amb les diferents plataformes d’esbarjo i d’estada.

En el primer nivell del parc, hi ha la zona infantil, amb dos espais diferenciats: un per a nens petits i un altre per a infants més grans.
En la segona plataforma, es troba la pista poliesportiva, que ara compta amb xarxes de protecció perquè les pilotes no marxin fora. En aquest punt, també s’ha habilitat una entrada al parc amb escales.
En la resta de plataformes, ja en la part alta del parc, hi ha una zona de petanca, una altra de tennis taula i una última amb gespa, més de descans.

Recollida d’aigües pluvials
Entre les plataformes, s’han delimitat diversos parterres que ajuden a frenar l’aigua de la pluja, canalitzant-la cap a un sistema de recollida. D’aquesta manera s’eviten els petits rierols que es formaven abans i que, d’altra banda, deixaven el terra impracticable.
L’Ajuntament també ha renovat el mobiliari urbà d’aquest parc, amb bancs i papereres noves.

Visita d’obres
Una representació de l’equip de govern, encapçalada per l’alcalde, Oriol Junqueras, ha visitat aquest matí les obres juntament amb l’arquitecte i representants de l’empresa encarregada d’aquesta actuació. Hi ha estat present el regidor d’Urbanisme, Jaume Casanovas; el tinent d’alcalde Jordi Soto; la tinenta d’alcalde Cati Mestres; i les regidores Imma Prat i Marta Sugrañes.

(Nota. Entrevista al regidor d’Urbanisme, Jaume Casanovas)

Last update 08.03.2013 | 15:20