|
 

El periodista Raúl Montilla presenta la novel·la "El último invierno" a la Biblioteca Municipal Les Voltes

Dimecres, 6 de novembre de 2013 a les 16:03

L’acte tindrà lloc aquest divendres, 8 de novembre, a les 19 h. La novel·la, guanyadora del primer Certamen de Novel·la Històrica de la Ciutat d’Úbeda, se centra en la matinada del 24 de gener de 1939 a Barcelona, en el transcurs de les últimes hores de la Guerra Civil i les primeres del règim franquista.

Aquest moment convuls serveix al periodista barceloní per apropar-nos el canvi brutal que va significar el final de la Guerra Civil i que construeix a través de la lluita per sobreviure d’un ventall de personatges que encarnen moltes de les situacions prototípiques que van desencadenar el conflicte.

De l'editorial Roca,  El último invierno de Montilla va ser l'obra guanyadora del primer Certamen de Novel·la Històrica de la Ciutat d’Úbeda, a finals de l'any passat. 

Raúl Montilla és llicenciat en Periodisme per la UAB i treballa a La Vanguardia des de l’any 2003, on va començar com a corresponsal del Baix Llobregat i l’Hospitalet. També va ser el responsable de la secció cultural del setmanari comarcal El Far i va treballar a l’edició catalana de El Mundo .

 

Last update 06.11.2013 | 22:55