|
 

El Ple de gener votarà la pròrroga de l'acord de subministrament energètic pels edificis municipals

Dimecres, 16 de gener de 2019 a les 13:51
  • A la sessió de dijous també també es pretén avaluar i prorrogar el Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament

El Ple municipal convocat per aquest dijous votarà la pròrroga de l’acord de subministrament energètic pels edificis municipals. La Junta de Govern Local de Sant Vicenç dels Horts va acordar la segona pròrroga del contracte derivat de l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica amb destinació a les entitats locals de Catalunya adjudicat pel Consorci Català pel desenvolupament local a l’empresa Endesa Energia, SAU. Aquest contracte preveu un pressupost total de 769.000 € pel subministrament dels edificis municipals.

La sessió de dijous també plantejarà l’avaluació i ratificació del Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts 2013-2015 fins que hi hagi un de nou.
Entre les mocions presentades pels grups municipals, hi ha una del PSC per impulsar una ordenança contra la prostitució a Sant Vicenç dels Horts, una de Ciutadans per reforçar les mesures de salut pública i una proposta de resolució presentada per ICV-EUiA, PDeCAt i JuntsxSVH de declarar Bé Cultural d’Interès Local de Can Costa.

Participació al ple
El Ple començarà dijous a les 19 h, però prèviament l’Ajuntament convoca una audiència oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació a les 18 h. Hi haurà un primer espai d’una hora perquè els veïns i veïnes s’adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.

Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple (19 h). Com estableix el Reglament, es podrà sol•licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al final de la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol·licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç (www.radiosvh.info i 90.2 FM).

Last update 16.01.2019 | 14:03