|
 

El Ple d'octubre preveu aprovar els pressupostos de 2014 en fase inicial

Dimecres, 16 d'octubre de 2013 a les 14:21

Entre els canvis més importants respecte l’any passat es troba la desaparició de la taxa d’obertura d’activitats econòmiques i la pujada de l’IBI pels habitatges desocupats.

El pressupost total del que disposa l’Ajuntament per l’exercici de l’any vinent és de 28.490.540 euros. L’aprovació inicial dels pressupostos, ordenances i inversions per 2014 serà un dels temes més destacats del Ple municipal d’aquest dijous, 17 d’octubre, després d’haver-se presentat a la ciutadania en quatre audiències públiques la setmana passada.

A més dels comptes de l’any vinent, al Ple també es tractarà la concessió del del bar-restaurant del Molí dels Frares, la ratificació del Pla Local de Joventut de Sant Vicenç dels Horts (2013-2016) i tres propostes de resolució presentades pels grups municipals: una en suport a Carles Mateu Blay i contra els atacs lingüístics al  País Valencià, una altra en suport a les reivindicacions dels docents de  les Illes Balears i la tercera sobre el rebuig del Parlament a garantir la paga extraordinària de desembre dels treballadors de la Generalitat de Catalunya.

L’ordre del dia complet el podeu consultar al document adjunt.

El Ple municipal començarà a les 19 h, a la Casa de la Vila. El podreu seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM i www.radiosvh.info) i a la Televisió Local (canal 21).

Last update 16.10.2013 | 14:26