|
 

El Ple donarà compte dels ajuts per l'assistència als casals d'estiu d'un centenar d'infants amb dificultats econòmiques

Dijous, 18 de juliol de 2013 a les 08:23

El Ple de juliol donarà compte d’una bateria d’ajuts socials aprovats recentment per l’Ajuntament. En destaquen les subvencions als casals d’estiu que acullen infants de famílies amb dificultats econòmiques. En total, 104 infants s’han pogut beneficiar d’aquestes subvencions, que suposen 18.636 euros. L’assistència d’aquests nens i nenes als casals d’estiu s’ha finançat seguint el criteri dels treballadors i educadors socials municipals, que consideren molt important per al desenvolupament dels menors la seva participació a les activitats dels casals.

Altres subvencions que es comentaran al Ple són les adreçades a les escoles i les AMPAS; la promoció de la igualtat entre dones i homes; les entitats que treballen en projectes solidaris i de cooperació; els casals, esplais i Consell de la Gent Gran, i les associacions de veïns.

D’altra banda, també és previst aprovar la modificació de la taxa per a la prestació de serveis relacionats amb la tinença d’animals, amb l’objectiu de facilitar els tràmits que han de fer els propietaris de gossos.

El Ple municipal es fa aquest dijous, 18 de juliol, a les 19 h a la Casa de la Vila. S’emetrà en directe a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM i www.radiosvh.info ) i a la Televisió Local (canal 21).

Podeu consultar l’ordre del dia del Ple al document adjunt.

Last update 18.07.2013 | 09:26