|
 

El Ple municipal debatrà l'ampliació del contracte de neteja dels equipaments públics

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 15:16
  • La sessió serà telemàtica, tindrà lloc avui a les 19 h i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç i al canal de Youtube de l’Ajuntament

El curs polític a Sant Vicenç dels Horts es reprèn avuis amb la convocatòria de Ple municipal ordinari, corresponent al mes de setembre. L’ordre del dia ja és disponible al web municipal i el podeu consultar en aquest enllaç . El plenari serà telemàtic i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM i www.radiosvh.info ), i també pel canal de Youtube de l’Ajuntament .

Un dels temes destacats que debatran els grups polítics és l’ampliació del contracte de neteja de diversos espais municipals, com és el cas de les escoles, la biblioteca municipal Les Voltes, el Forn Romà i la seu de la Policia Local. Coincidint amb l’inici del curs escolar el consistori ha decidit reforçar la neteja i desinfecció no només dels centres, sinó també els accessos als mateixos. Podeu consultar les mesures extraordinàries preses per l’Ajuntament aquí

Servei d'Atenció Integral LGTBI

Per altra banda, el Ple també debatrà aprovar l'acord de col·laboració entre la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament, per al desenvolupament dels Servei d'Atenció Integral local per les persones LGTBI. El servei s’anomena “L’Afirmativa”. Trobareu tota la informació aquí

Nova regidora de JxSVH

En aquesta sessió plenària prendrà possessió del càrrec la senyora Fina Reina, com a nova regidora del grup de Junts per Sant Vicenç. Reina substitueix a la senyora Maite Jiménez Martín, que en el darrer Ple municipal del mes de juliol va renunciar a l’acta per motius personals.

Propostes dels grups municipals

Pel que fa a l’apartat de propostes de resolució, els grups municipals presentaran les següents:

  • Proposta de resolució presentada pels grups municipals Sant Vicenç en Comú-Podem i Junts x Sant Vicenç, sobre les actuacions de la monarquia i del rei Joan Carles I i la consulta popular sobre la forma d'Estat.
  • Proposta de resolució presentada pel grup municipal Sant Vicenç en Comú-Podem, relativa a la disponibilitat dels romanents de tresoreria dels ens locals.
  • Proposta de resolució presentada pel grup municipal Junts x Sant Vicenç, en defensa de la proposició de Llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge.
  • Proposta de resolució presentada pel grup municipal de Junts x Sant Vicenç, per a la suficiència financera dels ens locals.
  • Proposta de resolució presentada pel grup municipal Junts x Sant Vicenç, en relació a les presumptes irregularitats comeses per la monarquia espanyola.

Audiència pública el 24 de setembre

L’audiència pública, com ve sent habitual des de la pandèmia, s’organitzarà el dijous posterior al Ple i també serà de caràcter telemàtic. Serà el 24 de setembre a les 18 h i es podrà seguir per mitjà de l’eina digital de videoconferències Zoom. Un cop més, la sessió servirà per tal que la ciutadania pugui traslladar les seves inquietuds als representants polítics. Els veïns i veïnes que vulguin participar-hi només cal que enviïn un electrònic a l’adreça audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Les 15 primeres peticions rebran un enllaç per accedir al web de Zoom i es podran connectar en directe a la sessió. Us recordem que, per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts.

Totes les persones que no participin en l’audiència de forma directa, però vulguin seguir la sessió, poden fer-ho a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Last update 17.09.2020 | 15:22