|
 

El Ple municipal d'octubre aprova els pressupostos, ordenances i inversions de 2014 en fase inicial

Divendres, 18 d'octubre de 2013 a les 14:04

Un cop es publiquin al Butlletí Oficial de la Província, els vicentins tindran un termini de 15 dies hàbils per presentar-hi al·legacions.

Els comptes de l’any vinent es basen en tres eixos: l’increment de les partides de Serveis Socials, Ocupació i Empresa i Educació.

Pel que fa a la proposta d’increment de les taxes de l’1,9%, tant l’alcalde, Oriol Junqueras, com el regidor d’Hisenda, Miquel Font, van explicar que “s’observarà què passa amb l’IPC d’octubre i novembre” i aquestes dades “s’adaptaran a l’aprovació inicial” de les taxes.

Els regidors de l’oposició, PSC i PP, van mostrar la seva preocupació davant del possible increment de l’IPC i la pujada de l’IBI pels habitatges desocupats. Junqueras va puntualitzar que la pujada de l’IBI en aquests casos respon a la necessitat de promoure que els propietaris posin habitatges al mercat per cobrir les actuals necessitats de lloguer. En qualsevol cas, aquest increment de l’IBI no s’aplicarà fins que s’aprovi la normativa estatal que ho reguli.

Els comptes de 2014 es van aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern (Junts x SVH, CiU i ICV-EUiA) i els vots en contra del PSC i el PP. A partir de la publicació al BOP, els ciutadans tindran 15 dies hàbils per presentar-hi al·legacions.

Concessió i contractació del bar-restaurant del Molí dels Frares

El Ple també va acceptar la renúncia voluntària de l’actual concessionari del bar-restaurant de l’edifici municipal del Molí dels Frares. Ara s’iniciarà un nou procés de licitació per a la concessió de l’espai destinat al bar-restaurant. Tant bon punt es faci públic el plec de condicions, els interessats podran presentar les seves ofertes.

Pla Local de Joventut

El Pla Local de Sant Vicenç dels Horts va sortir endavant per unanimitat. Aquest document marca les línies de les polítiques de joventut fins 2016.

 

Last update 18.10.2013 | 14:08