|
 

El Ple votarà l'obertura del concurs públic per adjudicar les obres de millora de la Piscina Municipal Montserrat Canals

Dimecres, 17 d'abril de 2013 a les 20:23

L’equipament ampliarà serveis i es transformarà en el Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts. Piscina Montserrat Canals.

L’inici del procediment per adjudicar el contracte d’obres de la Piscina Municipal Montserrat Canals és un dels punts més destacats de l’ordre del dia del Ple Municipal d’abril, que se celebra aquest dijous. La reforma de l’equipament preveu ampliar els vestuaris, crear una nova zona d’aigües, una zona humida amb sauna, un solàrium, un bar – cafeteria i construir pistes de pàdel a l’exterior. Aquesta intervenció transformarà la piscina coberta en el Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts. Piscina Montserrat Canals, habilitat per prestar un servei més ampli i versàtil que l’actual equipament.

Un cop aprovat el tràmit que es debatrà al Ple, començarà el període d’exposició pública i al•legacions, amb la continuïtat dels tràmits administratius corresponents que culminaran en l’adjudicació de l’obra. L’Ajuntament calcula que la reforma de la piscina es pugui començar a principis de 2014.

Altres assumptes que es tractaran al Ple d’abril són les sis propostes de resolució presentades pels grups municipals. En destaquen les que tracten sobre l’impagament de la despesa farmacèutica, el suport a l’any 2013 del Riu Llobregat, la transparència a les Administracions Públiques i la commemoració del 82è aniversari de la II República.

El Ple municipal comença a les 19 h a la Casa de la Vila. S’emetrà en directe a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM i www.radiosvh.info ) i a la Televisió Local (canal 21).

Last update 19.04.2013 | 12:56