|
 

Empreses i Ajuntament sumen esforços

Dimecres, 10 de juliol de 2013 a les 13:09

Conèixer la realitat actual del sectors predominants, dissenyar mecanismes de suport i crear xarxa empresarial per sumar esforços. Aquest són els objectius principals que es marca, a mig termini, el Departament d’Empresa de l’Ajuntament, de creació recent. Ahir es van exposar les línies bàsiques d’aquesta secció en una trobada amb empresaris al Molí dels Frares i que va comptar amb l’alcalde, Oriol Junqueras, i el regidor d’Ocupació i Empresa, Paco Rodríguez.

Entre altres actuacions, l’Ajuntament treballa en tres grans eixos:

1. Promoure les empreses locals. Per això, cal actualitzar les bases de dades i fer entrevistes amb les empreses per detectar les seves necessitats.

2. Dissenyar i i difondre el catàleg de serveis d’Empresa de la regidoria. Destaquen els ajuts directes per promoure la contractació de treballadors i la intermediació per trobar finançament.

3. Fomentar l’intercanvi, el debat i la participació empresarial mitjançant seminaris, col·loquis, conferències i taules de treball sobre temes concrets.
El Departament d’Empresa es troba al Molí dels Frares (plaça del Molí, 1): empresa@svh.cat / 93 680 71 00.


Es presenta la Guia Industrial del Molí dels Frares

En la jornada d'ahir també es va presentar la Guia Industrial del Molí dels Frares, una eina informàtica amb informació de totes les empreses d’aquest polígon i que es pot consultar aquí . Aquesta guia és una de les primeres actuacions sorgides de la prospecció feta pel Departament d’Empresa. La previsió és ampliar-la a la resta de polígons.

Les empreses també van rebre informació del dispositiu de seguretat conjunta entre els Mossos i la Policia Local i del programa “Català i empresa. Ja estàs al dia?”.

Last update 10.07.2013 | 15:58