|
 

Envieu-nos les vostres fotografies del confinament!

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 11:35
  • L’Ajuntament elaborarà un recull d’imatges de la situació excepcional que estem vivint i el publicarà als mitjans de comunicació municipals

La situació de pandèmia ens ha trasbalsat les vides i ens hem hagut d’adaptar a no poder sortir de casa. Una situació totalment excepcional que volem tenir-ne un testimoni gràfic per recordar-lo. Així, l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts fa una crida a què els veïns i veïnes enviin fotografies seves per saber com estan passant aquests dies de confinament. El consistori les farà servir per tenir un recull fotogràfic de l’actualitat, i amb el consentiment necessari les publicarà als mitjans de comunicació municipals.

Com fer arribar les imatges?

Envieu-les per correu electrònic, així no perden tanta qualitat com per altres vies, a l’adreça comunicacio@svh.cat . Escriviu el text següent: “(Nom, cognoms i DNI) autoritzo a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts a publicar i difondre aquesta fotografia als canals de comunicació municipals per informar i promocionar els esdeveniments que organitza, i em dono per assabentat/da de la seva política de privacitat.”

Les fotos s’hauran de limitar a com esteu passant el confinament dins de casa vostra. Per evitar que es puguin afectar els drets de tercers, en aquest sentit, l'Ajuntament es reserva el dret d’editar la fotografia per preservar aquests drets amb tècniques de pixel·lació de rostres o similar. Així, les imatges que es publicaran no mostraran el rostre de ningú que no ho hagi autoritzat.

Els vostres drets de revocació, oposició i/o supressió de les vostres imatges estan garantits, però tingueu en compte que tenen un caràcter limitat. Això vol dir que, per exemple, un cop publicada la vostra foto a la revista ja no es podrà retirar, per tant el dret de revocació queda lligat als mitjans on sí sigui possible eliminar-les.

Animeu-vos a participar en aquesta iniciativa i envieu les vostres imatges!

Last update 17.04.2020 | 11:41