|
 

És prohibit fer foc al bosc fins al 15 d’octubre

Dimarts, 26 de març de 2013 a les 12:56

Les barbacoes només es poden fer en fogons de gas i barbacoes d'obra amb mataguspires dins de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions.

La restricció de fer foc afecta els terrenys forestals i la franja de 500 metres que els envolta. Està prohibit fer foc per qualsevol activitat, sigui quina sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

Pel que fa a les barbacoes, només es poden fer a les àrees recreatives i d'acampada i en parcel•les de les urbanitzacions, i sempre que es facin servir fogons de gas i barbacoes d'obra amb mataguspires.

Malgrat això, el Departament d'Agricultura i Medi Natural pot autoritzar, de manera extraordinària, determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal. La petició s’ha de formalitzar a la regidoria d’Agricultura, a l’edifici de la Foneria, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores (c. Claverol, 6-8).O bé, per telèfon al 93 602 92 00, extensió 4369.

Last update 28.03.2013 | 11:35