|
 

Èxit de participació al Correllengua d'enguany

Dimecres, 13 de novembre de 2013 a les 10:00

Els actes per promoure l’ús social del català van tenir lloc dissabte passat a la plaça de la Vila

La celebració del Correllengua va comptar amb diverses activitats. L’inici de festa va ser l’arribada de la flama, seguida del Cant dels Segadors per part de l’Orfeó Vicentí, la ballada de sardanes gegant, tallers de castells a càrrec de la Colla Castellera Carallots, una paella popular, el joc de Quinto, la cercavila on hi van participar la Colla de Gegants juntament amb l’Esplai Flor de Neu i l’AEiG Roc d’Oró i finalment la lectura del manifest del Correllengua. Per acabar la jornada, es van poder sentir diversos poemes de Miquel Martí i Pol mentre la façana de l’Ajuntament quedava il•luminada amb els colors de la Senyera. Una traca de la Colla de Diables Àngels Diabòlics posava punt i final a la jornada.
Els actes del Correllengua van tenir un avançament el 2 de novembre, amb un concert de diversos grups a l’antiga escola Joan Juncadella.

Vanessa Plans, de la comissió organitzadora del Correllengua, en fa balanç a Ràdio Sant Vicenç. Podeu escoltar l’entrevista a partir del minut 3’30’’.

Last update 14.11.2013 | 17:43