|
 

Festa i joc familiar "Mou l'art" per conèixer el nou Centre Diari de La Vinyala - Poble Nou

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 13:04

• Infants, joves i famílies podran conèixer el projecte de l’espai d’acollida i acompanyament on s’oferiran activitats de formació no formal i de lleure.

• “Mou l’art” és el nom del joc familiar de gran format que dissabte preveu captar l’atenció de petits i grans a la pista de la Foneria

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts presentarà el pròxim 1 de desembre el projecte de Centre Diari La Vinyala – Poble Nou a la pista de la Foneria i voltants. Aquesta jornada de presentació té com a objectiu donar a conèixer al veïnat del barri alguns dels serveis del futur espai de trobada. A través del joc anomenat "Mou l'art", les famílies podran conèixer d'una forma lúdica algunes activitats del nou centre on la cultura i l'art hi tindran un paper rellevant.

Grafits, teatre, contacontes, manualitats, percussió... son només algunes dels tallers que es podran fer dissabte i que tindran cabuda al nou Centre Diari. Es comptarà amb la participació de talleristes de l'Escola de música de Sant Vicenç dels Horts, la companyia Tururut, Fem dansa, la Fundació Urban Time, l'Associació de Musicoteràpia El Cinquè So, la companyia Bufanúvols, l'entitat Circ de jocs i amb monitors i monitores de la Fundació Maria Auxiliadora. A més a més, a partir del migdia hi haurà activitats festives on tindrà lloc un dinar popular. La jornada començarà a les 10.30 h i acabarà a les 18.30 h.

Aquesta actuació és una de les tres propostes guanyadores del procés participatiu La Vinyala – Poble Nou es mou. Les altres dues propostes que també van resultar guanyadores i que ja s'han implementat són:

• Activitats i serveis per a la gent gran: ja han començat els serveis de podologia i assessorament fiscal al Casal de Gent Gran i a l'AV La Vinyala. També s'està fent gimnàstica al Casal.
• Formació ocupacional: el 27 de juliol va finalitzar la formació ocupacional per aprendre a fer instal•lacions domèstiques i instal•lar i modificar maquinari informàtic.

Consulta aquí totes les activitats programades per aquesta jornada.

Last update 23.11.2018 | 13:09