|
 

Gran afluència de vicentins a la 10a Firaestoc i la 8a Firatapes

Dilluns, 7 d'octubre de 2013 a les 19:34

La Fira va comptar amb diferents actuacions infantils i musicals.

El comerç vicentí va sortir ahir als carrers de Vila Vella per oferir els seus productes al públic. Des del matí el centre del poble es va omplir de veïns que van poder gaudir de botigues, bars i restaurants vicentins amb productes de tota mena i preus molt reduïts.

Les activitats programades pel Firaestoc i Firatapes d’aquesta edició van ser dinàmiques i variades. Durant tot el dia els més petits van poder muntar als inflables de la plaça Sant Jordi, a més de gaudir d’activitats i actuacions dirigides per Ronald McDonald i La Xarxa. La música i la dansa tampoc van faltar. Al matí la Coral Jove del Centre Catòlic va oferir una actuació conjunta amb l’escola de ball Fem Dansa a la plaça de la Vila. I a la tarda la plaça de l’església es va omplir de públic pel concert de l’Escola de Música. La cloenda de la Fira es va posar en mans d'un Dj que va estar punxant música durant les darreres hores de la tarda fins al final de la jornada.

L’Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, juntament amb el Regidor de comerç, Paco Rodríguez van visitar la Fira i van poder xerrar amb els establiments participants d’aquesta edició. Rodríguez va parlar sobre l'afluència i va afirmar que "tot i la situació econòmica, els vicentins continuen sortint al carrer a gaudir, passejar i a conèixer el comerç local".

La 10ª Firaestoc i la 8ª Firatapes ha comptat amb 40 botigues i 11 bars. A més, durant la jornada, també es van fer públics els noms dels guanyadors dels dos sopars del Tapes i Canyes. Podeu consultar la llista de guanyadors en el document adjunt.

Last update 10.10.2013 | 11:01