|
 

Homenatge a la col·laboració ciutadana i la labor de la Policia Local

Dijous, 10 d'octubre de 2013 a les 11:19

El reconeixement a vicentins i membres del cos de seguretat municipal va cloure els actes celebrats amb motiu de la Diada de la Policia Local.

La Biblioteca Municipal Les Voltes va acollir dilluns l’acte de reconeixement a la feina dels membres de la Policia Local en un ambient familiar i de retrobada on l’alcalde, Oriol Junqueras, la regidora de Seguretat Pública, Marta Sugrañes, membres de l’equip de govern, representants d’altres cossos de seguretat i vicentins han volgut homenatjar la bona feina feta durant aquest any en matèria de seguretat i en el foment de la convivència.

A l’inici de l’acte, la regidora Marta Sugrañes va agrair la participació ciutadana i va fer un repàs a les millores aconseguides per la Policia Local durant el 2013, tot apuntant que “ el futur ha d’estar encaminat a seguir treballant amb eficiència i proximitat”.

El Cap de la Policia Local, Xavier Santajuliana, va destacar la tasca del Cos de Voluntaris de Protecció Civil i va fer una crida col·lectiva a la implicació ciutadana en la vida diària del municipi.

L’homenatge va concloure amb unes paraules d’agraïment de l’alcalde Junqueras, i amb el lliurament de la reproducció d’una mola de ceràmica com a obsequi a tots aquells vicentins que han col·laborat en la tasca de fomentar la convivència i la seguretat a Sant Vicenç dels Horts.

Els actes celebrats en el marc de la Diada es van iniciar dissabte amb una jornada de portes obertes de les dependències policials, l’edifici de Can Sala. També s’ha organitzat una exposició fotogràfica del vicentí Toni Molero que mostra la tasca policial de portes endins; i un torneig de futbol solidari que ha servit per recaptar més de 25 quilos d’aliments i 14 litres de llet que seran lliurats al Banc d’Aliments de Sant Vicenç dels Horts.

Last update 11.10.2013 | 11:44