|
 

Incidències al trànsit i transport públic del 16 al 18 de maig

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 15:29

El carrer Mare de Déu de Montserrat, al barri de Can Ros, canviarà el sentit de circulació de vehicles. Els canvis en la senyalització es faran aquest dimecres, 16 de maig. A partir d’aleshores, es podrà accedir a Mare de Déu de Montserrat des del c. del Llobregat o des del c. de Mare de Déu de Núria, venint des del c. de Barcelona, i s’hi sortirà pel c. Antoni Mampel o pel c. de Mare de Déu de Núria, en ambdós casos cap a la carretera de Sant Boi.

Aquest canvi busca donar continuïtat al lateral de la carretera de Sant Boi a través dels carrers Llobregat i Antoni Mampel i per alternar els sentits de circulació del conjunt de carrers paral·lels del barri de Can Ros: avinguda del Ferrocarril, c. de Balmes, c. de Mossèn Jacint Verdaguer i c. de Barcelona

L’Ajuntament preveu informar del canvi de sentit del carrer reforçant la senyalització viària i amb avisos als guals permanents de vehicles. Aquesta modificació no afecta el transport públic.

Tall del carrer de Sant Josep
D’altra banda, els dies 17 i 18 de maig es tallarà el trànsit de vehicles al carrer de Sant Josep, al tram comprès entre els carrers d’Anselm Clavé i Miguel Hernández. El motiu són unes obres de manteniment que ha de fer Endesa. Els talls al trànsit estan previstos per:

  •  dijous 17 de maig, de 8 a 18 h
  •  divendres 18 de maig, de 8 a 12 h

La circulació d'autobusos es veure afectada de la següent manera:

  • Línia SV1: desviament pel c. de Sant Joan Bosco (des del c. de Sant Miquel), c. del Mestre Ramon Camps, c. d'Enric Aymerich i Rigol i c. del Mestre Pérez Moya fins a la parada de La Vinyala. Allà es reprendrà l'itinerari habitual i es tornarà a pujar cap al barri de La Guàrdia.
  • Línia SV3: desviament pel c. de Sant Joan Bosco (des del c. de Sant Miquel), c. del Mestre Ramon Camps, c. d'Enric Aymerich i Rigol, c. de Rafael Casanova i c. de Miguel Hernández fins a la parada de Pl. de Carme Llinàs.
  • Línia ESC (només dijous): es suprimeixen les parades entre Sant. Josep - Claverol i Estació FGC Sant Vicenç.
  • Línies L60 (sentit Sant Feliu), L61 (sentit Sant Boi), L62 i e20 (sentit Torrelles): desviament pels carrers d'Anselm Clavé i de Prat de la Riba, ctra. de Sant Boi, ctra. de Torrelles i c. de Claverol.
Last update 15.05.2018 | 15:31