|
 

La Capella convoca el I Concurs Jove de Microcurts amb 'Stop-motion'

Dimecres, 6 de novembre de 2013 a les 10:44

Les obres es poden presentar del 4 de novembre al 3 de gener de 2014. El lliurament de premis es farà durant la Festa Major d’Hivern.

L’Espai Jove La Capella, amb la col•laboració de la Unió de Botiguers, organitza el I Concurs Jove de Microcurts amb Stop-motion, per tal de potenciar la creativitat i el talent dels joves i augmentar les seves possibilitats en el terreny professional de l’audiovisual.

La tècnica stop-motion consisteix a fer fotografies consecutives d’un objecte movent-lo una mica entre imatge i imatge, de manera que en visualitzar totes les fotografies ràpidament sembla que l’objecte es mogui.

Podran participar-hi tots els directors menors de 30 anys que ho desitgin, o equips de realització on, com a mínim, la meitat dels seus membres sigui menor de 30 anys. La inscripció és gratuïta. Les obres presentades hauran de ser originals, de temàtica lliure i no podran superar els 2 minuts de durada.

L’organització anunciarà les obres finalistes, per decisió d’un jurat professional, a partir del dia 8 de gener de 2014. El lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic durant la Festa Major d’Hivern de 2014. Hi haurà primer i segon premi per a cada categoria: la categoria per a menors de 18 anys i la categoria absoluta.

Els curtmetratges s’han de fer arribar per correu electrònic a lacapella@svh.cat o personalment en suport DVD a l’Espai Jove La Capella (ptge. Pau Vila, 7), juntament amb la fitxa d’inscripció que es pot trobar al Facebook de l’Espai Jove La Capella.

L’horari de l’Espai Jove La Capella és de dilluns a divendres, de 17 a 21 h (La Capella tancarà del 23 al 27 de desembre).

Last update 11.11.2013 | 12:38