|
 

La Diada Castellera protagonitza aquest diumenge de Festa Major d'Estiu

Diumenge, 28 de juliol de 2013 a les 06:13

Els Carallots de Sant Vicenç s’estrenen avui com a amfitrions en una Festa Major. Compartiran plaça amb els Minyons de l’Arboç i de la Colla Joves Xiquets de Valls, una de les poques colles que fan castells de gamma extra.

Els castellers vicentins arriben a aquesta cita amb els ànims molt alts, després de descarregar tres castells de sis fa una setmana a Sitges, una fita que assolien per primer cop en una actuació i que és un requisit indispensable perquè la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya els consideri colla de ple dret.

Destaca també el concert del cantautor vicentí Juan Valverde, que interpretarà els temes del seu primer disc en solitari, Fuera sigue lloviendo . Hi actuarà com a teloner el grup barceloní Príncipe Rana.

I com ja és tradicional a la Festa Major d’Estiu, la Festa de l’esport vicentí reconeixerà els esportistes i les entitats de Sant Vicenç dels Horts que hagin obtingut resultats destacats durant la passada temporada.

Els actes programats per diumenge de Festa Major són els següents:

A les 10 h Taller de bonsais , en el marc de l’exposició Natsu 2013, a càrrec de Luís Vila. Inscripció prèvia a l’adreça bonsanvi@hotmail.com.Places limitades.
Lloc: Can Comamala

A les 10.30 h Fira del Bonsai , fins a les 14 h, en el marc de l’exposició Natsu 2013.
Lloc: Can Comamala

A les 11 h Pallassos a càrrec del grup Xarxa del Centre Catòlic, amb l’espectacle Charabia, representat per la companyia El negro y el flaco.
Lloc: plaça de Sant Jordi

A les 12 h Diada Castellera de Festa Major , amb les actuacions de la Colla Joves Xiquets de Valls, Minyons de l’Arboç i Carallots de Sant Vicenç dels Horts.
Lloc: plaça de la Vila

A les 13 h Degustació d’ajo blanco (gaspatxo garliteny) , a càrrec de l’Asociación Cultural Garliteña.
Lloc: plaça de Sant Jordi

A les 17 h Taller de bonsais , en el marc de l’exposició Natsu 2013, a càrrec de Luís Vila. Inscripció prèvia a l’adreça bonsanvi@hotmail.com.Places limitades.
Lloc: Can Comamala

A les 18 h Cercavila amb La Banda de Sant Vicenç dels Horts
Sortida de la plaça de la Vila. Recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Girona, Mn. Jacint Verdaguer, pl. Narcís Lunes i Mn. Jacint Verdaguer i arribada a la pl. de la Vila.

A les 19.30 h Concert a càrrec del cantant vicentí Juan Valverde . Hi actuarà com a teloner el grup Príncipe Rana .
Lloc: plaça de Sant Jordi

A les 19.30 h Concentració de la secció infantil de la Colla de Diables Àngels Diabòlics a la plaça de la Vila.
Lloc: plaça de la Vila

A les 20 h Ball amb valsos, pasdobles, txa-txa-txàs... a càrrec del duet Salsabor .
Lloc: pista poliesportiva del c. Sant Miquel

A les 20.15 h Correfoc infantil a càrrec de la secció infantil de la Colla de Diables Àngels Diabòlics, acompanyada de les seccions infantils Skamot Diabòlic de l’Hospitalet de Llobregat i Diables Infantils de Sant Cugat.
Sortida de la plaça de la Vila; recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Nou, Ribot i Rafael Casanova i arribada a la plaça de la Vila. S’aconsella consultar les normes de seguretat del correfoc.
Organitzador: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

A les 20.30 h Festa de l’esport vicentí . Acte en reconeixement dels esportistes i les entitats de Sant Vicenç dels Horts (temporada 2012–2013).
Lloc: esplanada del Molí dels Frares

A les 23 h Concert de Festa Major amb el grups Trast i Ebri Knight .
Lloc: plaça de la Vila

 

Last update 26.07.2013 | 18:19