|
 

La Festa Major d'Estiu es trasllada a la xarxa social Instagram

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 22:00
  • Del 17 al 20 de juliol hi haurà propostes musicals, de teatre dansa, etc. tot per aquesta xarxa social
  • La pregonera d’enguany és Felisa Rubio, directora del CAP Vila Vella i el Serral

L’activitat cultural a Sant Vicenç dels Horts no s’atura. Malgrat que no se celebren actes al carrer, el consistori ha volgut organitzar activitats per la Festa Major d’Estiu, les quals viurem a Internet. S’ha decidit fer-ho d’aquesta manera atès que s’han produït rebrots en alguns punts d’Espanya i Europa,i el Govern municipal vol mantenir la prudència. Així, Instagram serà el gran envelat de la festa vicentina, on diverses entitats, escoles i artistes oferiran en directe els seus espectacles del 17 al 20 de juliol. La pregonera d’enguany és Felisa Rubio, directora del CAP Vila Vella i el Serral. 

Per exemple, hi haurà concerts de música amb els grups Mala Vida i Supermirafiori, havaneres amb Crema Catalana i Son de l’Havana, teatre, espectacles de màgia, animació infantil, xerrades, etc.

Nou perfil de Cultura

D’altra banda, el consistori ha treballat conjuntament amb diverses escoles culturals la posada en marxa d’un perfil d’Instagram (@culturasvh),des del qual es dona difusió a la seva activitat. De moment el que s’ha posat en marxa és una programació de tallers de la mà de l’Escola de Teatre El Bitxo, l’Escola de Música i l’Escola Fem Dansa, que fan directes a través de la xarxa social durant tot el mes de juliol.

Last update 15.07.2020 | 22:11