|
 

La lluita contra el canvi climàtic pren forma amb la Taula de la Transició Ecològica

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 13:19
  • L’Ajuntament convida a totes les veïnes i veïns a assistir a la propera reunió que tindrà lloc dilluns 23 de març a les 18.30 h a la Casa de la Vila

Sant Vicenç dels Horts es troba sota l’emergència climàtica i el consistori ha posat fil a l’agulla per desenvolupar accions per fer front als reptes que suposa. Amb la declaració de l’emergència per part del Ple municipal el passat mes de desembre es va constituir la Taula de Transició Ecològica, un organisme de deliberació i participació que, després de la fase constitutiva, celebrarà la primera reunió oberta amb el veïnat, la comunicat educativa, el teixit empresarial i les entitats que hi vulguin participar el proper 23 de març, a les 18.30 h a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1).

La regidora de Medi Ambient, Maria Peláez, ha explicat que «volem que la Taula sigui un espai de participació que ajudi a definir els objectius i les accions que haurem d’assumir per caminar cap a un Sant Vicenç dels Horts més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Convidem a tothom a implicar-s’hi i a treballar en aquest sentit».

La Taula de Transició Ecològica va ser posada en marxa pel personal tècnic de l’Ajuntament i compta amb la participació activa de representants polítics municipals i de l’entitat Fridays For Future, impulsora també de la moció per declarar l’emergència climàtica a la ciutat. En aquesta primera reunió s’espera que moltes més persones s’impliquin en aquest projecte i poder definit les polítiques públiques necessàries per transformar la ciutat cap a models de sostenibilitat.

Last update 27.02.2020 | 13:20