|
 

La vicentina Lidia Guevara llença aquest divendres una nova campanya de 'crowdfunding' per finançar el seu segon disc

Dijous, 14 de novembre de 2013 a les 15:49

És previst que el seu proper projecte com a solista surti a la venda a la primavera del 2014 i es titularà Mi héroe del universo.

L’artista Lidia Guevara llença aquest divendres una campanya de crowdfunding a través de la plataforma Mymajorcompany.es per poder realitzar Mi héroe del universo, el seu segon treball com a solista. “El que vull aconseguir és un producte meu i del meu públic, que no hi interfereixin intermediaris”, assegura la cantant vicentina.

Totes aquelles persones que vulguin aportar recursos per publicar Mi héroe del universo podran escollir entre diferents opcions de col•laboració. La principal serà la compra anticipada del disc, però també podran aconseguir una samarreta exclusiva, aparèixer als agraïments del disc, la llibreta manuscrita on Lidia Guevara ha escrit les cançons o, fins i tot, un concert privat per a 25 persones.

D’altra banda, el passat 10 de novembre, Guevara va participar a la Gala Benèfica per la Infància celebrada al Liceu i, segons explica, “va ser un concert molt especial, l’acústica era una passada i a més era un dels somnis del meu germà, mi héroe del universo”.

Pel que fa a l’agenda de l’artista, el 28 de novembre actuarà al Teatre Principal de Zaragoza i el 13 de desembre a la Sala Voilà de Manresa. Després d’aquesta actuació, es concentrarà exclusivament en preparar el seu nou disc.

Last update 14.11.2013 | 19:34