|
 

La Xina de la dinastia Qin és l’escenari de la nova novel•la del vicentí Joaquim Pastor

Dimarts, 5 de març de 2013 a les 09:15

La crida del llibre de bambú, de l’editorial Bambú, ja està disponible a les llibreries de Sant Vicenç i al web de l’editorial.

Després de l’èxit assolit amb El cant de la mallerenga, que transcorria a Sant Vicenç dels Horts, Joaquim Pastor ens trasllada ara ben lluny, a la Xina del segle III aC, a través del seu nou títol La crida del llibre de bambú (Bambú, febrer 2013, col·lecció Grans Lectors).

Situat en temps de la dinastia Qin, aquest relat d’aventures s’adreça a nois i noies a partir d'onze anys, està protagonitzat per un noi d'onze anys, Lu Xun, que no va a l’escola i viu amb el seu avi, pastor i cal·lígraf, que li fa de mestre i li transmet l'amor per la lectura i l'escriptura. Però la vida plàcida de l'un i l'altre queda estroncada quan l'avi és capturat pels soldats de l'emperador i obligat a treballar a la Gran Muralla Xinesa. Lu Xun haurà de vèncer multitud de perills per tornar-lo a veure.

La crida del llibre de bambú ja es pot adquirir a les llibreries del municipi i a la pàgina web de Bambú (www.editorialbambu.com).

En aquest enllaç podeu escoltar l’entrevista de Ràdio Sant Vicenç a l’autor de la novel·la, Joaquim Pastor

Last update 05.03.2013 | 09:29