|
 

L'Ajuntament condemna l'homicidi d'una dona a Sant Joan les Fonts

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 15:47

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts condemna l’homicidi d’una dona a Sant Joan les Fonts (Girona), presumptament a mans de la seva ex parella, expressa el seu sentit condol a la família de la víctima i desitja que la filla, que ha estat atropellada pel mateix home, es recuperi del seu estat greu.

El presumpte autor de l'assassinat de la seva parella a la localitat gironina de Sant Joan les Fonts, que poc després va aparèixer mort aquest dissabte en el municipi de Montagut, tenia denúncies prèvies i ordre d'allunyament, han informat fonts de la investigació.

La dona havia sortit a passejar amb les seves dues filles quan l'homicida va disparar-li al voltant de les 15.30 hores i durant la fugida va atropellar a una de les joves, que es troba en estat molt greu a l'Hospital Trueta de Girona.

L’ICD posa a disposició de les dones que travessen situacions de violència masclista el servei especialitzat permanent i gratuït 900 900 120. Les dones que ho necessitin també poden adreçar-se a algun dels serveis municipals o comarcals d’informació i atenció a les dones (SIAD). Aquests 102 serveis local ubicats en poblacions de més de 20 mil habitants compten amb el suport de l’ICD.

Last update 08.10.2018 | 16:03