|
 

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts estrena pàgina web institucional

Dimecres, 3 d'abril de 2013 a les 16:14

El nou canal, en fase de proves, facilita l’accés a la informació municipal en diversos formats i en un mateix espai, així com la gestió de tràmits i l’atenció de suggeriments i consultes per part de la ciutadania. La nova pàgina web ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Actualment, la nova eina es troba en fase de proves. Durant aquest temps el personal de l’Ajuntament acabarà d’ajustar continguts i funcionalitats.
Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la col•laboració de tots els usuaris. Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contacte, per correu electrònic, de forma presencial a les dependències municipals o per telèfon (93 656 15 51, 900 111 656).

Vinculació amb les xarxes
El nou web està fortament relacionat amb la difusió de la informació. Així, per exemple, es permet difondre continguts via RSS i la subscripció al butlletí digital de l’Ajuntament. A més, qualsevol contingut del web, des d’una notícia fins a un tràmit, és susceptible de ser vinculat a la pròpia xarxa social de l’usuari.
Al final de la pàgina de cada contingut, aquests trobaran una sèrie d’icones que permetran de forma molt àgil i senzilla fer la vinculació de la informació a Facebook, Twiter i Google+. Des de l’Ajuntament, s’anima a tots els internautes a compartir amb les xarxes socials tota informació que pugui ser del seu interès o de la resta de persones.

Subscripcions al butlletí digital
Els usuaris que ho desitgin també es podran subscriure a un butlletí digital, a través del qual rebran les informacions que prèviament se sol•licitin: actualitat, agenda d’activitats, anuncis oficials, etc.

Last update 03.04.2013 | 17:02