|
 

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts oferirà un nou curs de conducció de carretons

Dimecres, 6 de novembre de 2013 a les 15:54

Les inscripcions s’obriran el 25 de novembre a les 8.30 h a la recepció del Molí dels Frares (plaça del Molí, 1). Hi haurà 12 places i el curs s’impartirà els dies 2, 3 i 4 de desembre a l’empresa Linde (Pallejà). Aquest curs, subvencionat íntegrament per l’Ajuntament, busca cobrir l’alta demanda formativa que hi ha en aquest sector. De fet, aquesta setmana, l’Ajuntament i Linde ja han organitzat un primer curs de 3 dies de durada, també per a 12 persones.

Les inscripcions es podran realitzar el 25 de novembre a les 8.30 h a la recepció del Molí dels Frares. Les persones interessades hauran d’estar a l’atur i ser residents a Sant Vicenç dels Horts.

Places limitades
Les places, limitades a un total de 12, s’aniran adjudicant per rigorós ordre d’arribada al Molí dels Frares. En el moment de la inscripció s’haurà de lliurar el document DARDO expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en data no anterior al 15 de novembre. Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al Club Feina (plaça del Molí, 1).

Balanç positiu
L’Ajuntament i l’empresa Linde valoren molt positivament el primer curs, impartit aquesta setmana a les instal•lacions de Pallejà.
El regidor d’Ocupació i Empresa, Paco Rodríguez, va assistir a la primera jornada formativa i va encoratjar els alumnes a perseguir les seves metes tot destacant el compromís de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en matèria de formació ocupacional amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’ocupabilitat del municipi. “La formació”, va destacar el regidor, “és una eina molt necessària per afavorir la inserció laboral”.

Last update 08.11.2013 | 10:33