|
 

L'Ajuntament i la Televisió Local refermen la seva col·laboració

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 15:45
  • El consistori i l’Associació Cultural d’Audiovisuals han tancat un nou conveni per fomentar la cobertura d’actes municipals i d’actualitat local
  • L’entitat disposarà d’un equip informàtic i de dues càmeres, valorat en més 10.000 euros

La Junta de Govern local ha aprovat el nou conveni entre l’Ajuntament i l’Associació Cultural d’Audiovisuals (ACA) – Televisió de Sant Vicenç dels Horts. Amb aquest conveni el consistori cedeix material informàtic i audiovisual per valor de 10.248,49 euros per tal que l’entitat realitzi tasques d’interès general amb la seva producció audiovisual i amb les transmissions en directe de l’audiència pública mensual, el Ple municipal i esdeveniments culturals, esportius, educatius, etc. A més, l’Ajuntament també fa una aportació econòmica de 2.064,35 euros per despeses de gestoria, assegurances i per a possibles reparacions o per material divers.

La cobertura audiovisual que realitza l’ACA complementa la que ja es fa, en altres formats, amb mitjans propis del consistori, com és el cas per exemple de Ràdio Sant Vicenç. La regidora de Comunicació, Patrícia Higueras, ha explicat que “volem contribuir a enriquir el panorama comunicatiu i les opcions d’informar-se per part de la ciutadania, garantint la pluralitat i l’accés a la informació, a l’hora que promovem una entitat històrica i molt estimada al nostre municipi”.

L’ACA, formada per un equip de voluntariat i amateur, realitza un servei d’interès general perquè els vicentins i les vicentines segueixin l’actualitat informativa local i compta amb una trajectòria al llarg d’aquests anys que ha contribuït a enriquir i donar a conèixer la vida cultural, esportiva, educativa, política, etc. de Sant Vicenç dels Horts.

Last update 29.05.2020 | 15:47