|
 

L'Ajuntament ofereix recursos de suport emocional i psicològic al personal i familiars de les residències de la ciutat

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 15:51
  • Els i les professionals del SIAD i del Servei de Joventut estan a disposició de les persones relacionades amb les residències de gent gran si necessiten suport durant el confinament

La situació actual ha tensionat part a la població, en especial les persones que treballen a l’àmbit sanitari i de gerontologia, i també als familiars de persones grans o que estan malaltes. Aquesta realitat és ben palesa a Sant Vicenç dels Horts, i l’Ajuntament, que és conscient d’aquest fet, ha posat els mitjans necessaris perquè totes les persones que treballen a les residències o bé hi tenen familiars puguin rebre suport emocional i psicològic.

La regidora de Salut, Maria Peláez, ha explicat que “són moments molt complicats i hi ha persones que ho pateixen molt particularment, com és el cas de tot el personal sanitari i les famílies de persones malaltes. Per aquest motiu el consistori vol donar el suport que tingui a l’abast per acompanyar a qui ho necessiti i, entre totes i tots, fer pinya per sortir-nos el millor possible d’aquesta crisi sanitària”.

D’aquesta manera, diferents professionals que presten aquest tipus de serveis a l’Ajuntament també estaran a la disposició de les persones abans esmentades. En concret es tracta de l’equip d’atenció psicològica del Servei Integral d’Atenció a les Dones, i del servei d’atenció psicològica i acompanyament emocional del Servei de Joventut.

A més a més, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ofereix suport psicològic per a totes les persones que ho necessitin, tan a professionals de la salut com a la ciutadania en general. 

Trobareu tota la informació aquí

Last update 14.04.2020 | 18:19