|
 

El proper dimarts, 9 de juliol, es presenta la Guia industrial del Molí dels Frares

Dijous, 4 de juliol de 2013 a les 15:01

També s’informarà de les directrius del Servei d’Empresa de l’Ajuntament, de la seguretat als polígons i del programa “Català i empresa. Ja estàs al dia?”

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts presentarà el proper dimarts, dia 9 de juliol, la Guia industrial del polígon del Molí dels Frares. S’exposaran també les directrius del Servei d’Empresa de l’Ajuntament, de creació recent, i s’informarà del dispositiu de seguretat conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local i del programa “Català i empresa. Ja estàs al dia?”.

L’acte tindrà lloc a l’auditori del Molí dels Frares (plaça del Molí, 1), de 9.15 a 11.15 h. Les persones interessades a assistir-hi poden comunicar-ho a l’adreça electrònica empresa@svh.cat o al telèfon 93 680 71 00.

Obrirà la jornada el regidor d’Ocupació i Empresa, Paco Rodríguez, i la clourà l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras.

 

Programa

9.15 h Recepció i acreditació d’assistents

9.30 h Benvinguda a càrrec de Paco Rodríguez, regidor d’Ocupació i Empresa.

9.50 h “La seguretat als polígons d’activitat econòmica”, xerrada a càrrec de Xavier Santajuliana, cap de la Policia Local, i Octavi Ruiz, cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra.

10.15 h Presentació del programa “Català i empresa. Ja estàs al dia?”, a càrrec de Josefina Guerrero, tècnica del Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts.

10.30 h Presentació de la Guia industrial del Molí dels Frares, a càrrec dels tècnics dels departaments d’Informàtica i Empresa.

10.45 h Torn obert de paraules

11.15 h Cloenda a càrrec de l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras.

Last update 07.07.2013 | 11:56