|
 

L'Ajuntament reforçarà les polítiques d'ocupació gràcies a una subvenció de 600.000 euros de l'Àrea Metropolitana

Dimarts, 4 d'agost de 2020 a les 09:23
  • S’obrirà properament la convocatòria del projecte Singulars, que oferirà assessorament i formació a 400 persones a l’atur

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts rebrà una subvenció atorgada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la qual finançarà diversos projectes d’inserció laboral. El consistori rebrà pel període 2020-2023 un total de 601.245,12 euros, dels quals 478.339,52 euros corresponen al Programa Metropolità de dinamització del mercat de Treball i 122.905,59 euros al Programa Metropolità de Foment de la Cohesió Social. 

Un dels projectes que s’endegaran properament amb aquest finançament és el Singulars, una iniciativa d’intermediació laboral, amb l’objectiu d’ajudar a les persones que porten temps a l’atur a trobar una feina. En una primera fase atendrà fins a 400 persones i els oferirà orientació, i després hi haurà tota una oferta de formació professionalitzadora. En la segona fase hi passaran les persones que portin més temps a l’atur o que estiguin més allunyades del món laboral, amb un màxim de 260 places. La formació que rebran anirà des de cursos d’alfabetització digital, preparació del currículum i l’entrevista de feina, fins a formació en àmbits com la manipulació d’aliments, el repartiment de mercaderies o la reparació de petits electrodomèstics. 

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha afirmat que “l’objectiu que s’ha marcat el consistori és reforçar totes les polítiques actives d’ocupació” , i ha afegit: “millorar les opcions per reincorporar-se al món laboral és una de les branques que persegueix el projecte Singulars, volem donar especial suport a les persones que més temps fa que estan aturades”. 

Properament s’obrirà la convocatòria a aquest programa, i les inscripcions es podran fer al web municipal i al Molí dels Frares (plaça del Molí, 1). A mesura que l’Ajuntament impulsi projectes de foment de l’ocupació s’informarà degudament pels canals municipals.

Last update 04.08.2020 | 09:25