|
 

L’Ajuntament signa un conveni amb SECOT per assessorar els emprenedors vicentins

Dimarts, 26 de març de 2013 a les 10:59

Es tracta d’una entitat sense afany de lucre que aprofita l’experiència professional dels seus associats per fer voluntariat d’assessorament empresarial.

Amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i donar suport als vicentins que es decideixen a tirar endavant un negoci, l’Ajuntament ha signat un conveni amb SECOT, una entitat que aplega professionals qualificats, la majoria jubilats o prejubilats, que assessoren els emprenedors de manera voluntària, en base a la seva experiència empresarial.

El conveni es va signar el 15 de març a la Casa de la Vila. El Servei d’Emprenedors de l’Ajuntament treballa ara en l’establiment dels canals adients per vehicular aquest assessorament empresarial.

SECOT agrupa professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que, un cop acabada la seva dedicació professional, volen aportar, de manera voluntària, la seva experiència de gestió empresarial a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses amb pocs recursos per accedir a la consultoria comercial.

Ràdio Sant Vicenç ha entrevistat el president de SECOT Barcelona, Daniel Cañardo, i l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras. Podeu escoltar les entrevistes al lateral d'aquesta notícia. 

Last update 26.03.2013 | 11:11