|
 

L'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, renuncia al tractament d' "Il·lustríssim Senyor"

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 13:37
  • Ja s’han iniciat els tràmits oportuns per incloure a l’article 18 del Reglament Orgànic Municipal la possibilitat de no fer ús d’aquesta distinció protocol·lària
  • “Volem apropar la institució a la ciutadania, som gent normal i no crec que el veïnat s’hagi de dirigir a nosaltres fent servir aquest títol”, ha explicat el batlle

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha renunciat al tractament d’ “Il·lustríssim Senyor” que estableix l’article 18 del Reglament Orgànic Municipal. Segons el decret d’alcaldia signat el dia 11 de juliol, ja s’han iniciat els tràmits oportuns per incloure en aquest reglament la possibilitat de no fer ús d’aquesta distinció protocol·lària, “més pròpia d’una altra època que no pas del segle XXI”, ha explicat l’alcalde en una entrevista al programa Aquí Cuní de la Cadena Ser.

“Amb aquest decret”, ha detallat, “introduïm un canvi al codi municipal perquè la resta d'alcaldes i alcaldesses puguin desfer-se del títol més fàcilment, però no vol dir que no el puguin fer servir". Aquest canvi afecta a les notificacions, a les cartes que s'envien i als missatges de la ciutadania, entre d’altres documents, que ja no inclouran el tractament d’ “Il·lustríssim Senyor”.

“Som gent normal, que ens ha posat en aquest càrrec la ciutadania i no crec que els veïns s'hagin de dirigir a nosaltres fent servir el títol d'il·lustríssim", ha detallat Comino, qui ha destacat el seu desig “d’apropar la institució a la ciutadania i que totes dues parts facin servir el mateix idioma".

Last update 16.07.2019 | 13:49