|
 

Oriol Junqueras inaugura diumenge l’exposició 'Emulsions i emocions'

Dimarts, 9 d'abril de 2013 a les 12:26

La mostra aplega una selecció de fotografies del vicentí Vicenç Siñol i Astorch (1873 – 1948), amb textos de l’escriptor Jordi Boladeras i recursos gràfics del dissenyador Josep Sagristà. La inauguració tindrà lloc el diumenge, 14 d’abril, a les 18 h, al Forn Romà (sota la Biblioteca Municipal Les Voltes).

L’alcalde, Oriol Junqueras, inaugurarà diumenge aquesta exposició, que es podrà visitar del 15 d’abril al 15 de maig. L’horari de visites és de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes, de 10 a 13 h. La mostra està organitzada per Miquel Siñol i Badell, nét del fotògraf Vicenç Siñol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Testimoni del dia a dia
L’obra de Vicenç Siñol testimonia la vida de cada dia del Sant Vicenç dels Horts del primer terç del segle vint. Els retrats, en aquest sentit, conviden a fixar-se en els detalls de la vida quotidiana.
Vicenç Siñol va ser un home polifacètic. A més de la fotografia, va estudiar música i piano a l’Escola Municipal de Barcelona, on va coincidir amb Pau Casals. També va aprendre l’ofici d’esparter –i hi va excel·lir guanyant premis i concursos- i va continuar amb la tradició familiar de cafeter i, mes endavant, d’hostaler.

Last update 09.04.2013 | 13:28