|
 

Les obres del clavegueram dels carrers Albacete i E impliquen diverses afectacions en la via pública

Dimecres, 10 de gener de 2018 a les 08:13

El 8 de gener es va iniciar una nova fase del nou clavegueram, que implica el tall de la circulació de vehicles en un tram del carrer d'Albacete i diversos desviaments, així com el canvi de sentit de circulació d'un tram del carrer de Béjar. Es mantenen les afectacions al carrer E i a les línies d'autobús SV1 i L60.

En aquesta fase s'està treballant en la rasa del nou clavegueram en el tram del carrer Albacete comprès entre el Centre cívic de Sant Josep i la cruïlla amb el carrer de Béjar, ocupant tota la calçada. Això implica que la circulació dels vehicles quedi interrompuda i s'hagin de realitzar itineraris alternatius: en sentit ascendent pels carrers d'Alacant i Àvila i en sentit descendent pels carrers de Barbastre i Badajoz.

Per a facilitar la mobilitat dins del barri de Sant Josep temporalment es canvia el sentit de circulació del carrer de Béjar, en el tram comprès entre els carrers d'Albacete i Benicarló. D'aquesta manera, els vehicles del carrer de Burgos tenen sortida pels carrers de Benicarló i Béjar, garantint alhora el pas dels camions de recollida de residus.

Les obres de la rasa al carrer E segueixen el seu curs i ocupen part de la calçada. Això implica que només es mantingui un sentit de circulació entre els carrers B i C i que la cruïlla amb el carrer A estigui tallada, deixant un únic accés pels vehicles des del carrer D.

La mobilitat dels vianants no es veu afectada en cap de les zones d'obra. L'estacionament de vehicles i l'accés a alguns guals del carrer d'Albacete sí que es veu temporalment afectat.

Per últim, es manté el desviament de la línia SV1 del SantviBus, que circula per l'av. del Ferrocarril en comptes de pel carrer de Burgos. També es manté el desviament de la línia L60, que circula pel carrer B en comptes de pels carrers C i E. Les línies SV2 i ESC del SantviBus circulen sense cap afectació pel barri de Sant Josep.

Last update 10.01.2018 | 08:49