|
 

L'escriptor Andreu Martín visita la Biblioteca Municipal Les Voltes aquest divendres

Dimecres, 2 d'octubre de 2013 a les 11:39

El Club de lectura Prometeu oferirà una trobada amb l’autor al voltant del seu llibre Cabaret Pompeya

El proper divendres 4 d’octubre l’escriptor Andreu Martín visitarà la Biblioteca Municipal Les Voltes amb el Club de lectura Prometeu. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca a les 19 h. L’autor ens aproparà al seu llibre Cabaret Pompeya, publicat al 2011, on s’exposa una reconstrucció històrica de la ciutat de Barcelona entre els anys 1920 i 1975.

Andreu Martín (Barcelona, 1949), va començar a publicar novel·les policíaques al 1979 davant del boom de la Novel·la Negra. L’escriptor s’autodenomina autor de novel·la policíaca i considera que les noves tendències d’aquest gènere han de fusionar la complexitat reflexiva de la novel·la enigma amb l’acció i l’anàlisi social de la novel·la negra.

Aquesta trobada amb Andreu Martín s’emmarca en les activitats del club de lectura Prometeu. Aquest club està format per un grup de gent que es reuneix de manera periòdica per comentar lectures i conversar al voltant del món del llibre i la cultura. L’activitat del club Prometeu va a càrrec de l’escriptor vicentí Jordi Boladeras, i la inscripció al club és gratuïta i oberta al públic. Es pot seguir la seva activitat a través de la pàgina de Facebook: Club de lectura Prometeu (Biblioteca Municipal Les Voltes) .

Last update 02.10.2013 | 11:44