|
 

L'IES Gabriela Mistral guanya, per tercer any consecutiu, els concursos del Dia de l'Emprenedor de la Vall Baixa

Dilluns, 25 de novembre de 2013 a les 10:25

L’institut s’emporta els premis a la millor idea innovadora i al concurs d’emprenedors.

L’Institut Gabriela Mistral guanya, de nou, els premis a millor idea innovadora i al concurs multiresposta d’emprenedors del Dia de l’Emprenedor de la Vall Baixa del Baix Llobregat. La 9a edició de l’acte va tenir lloc el passat dijous a l’institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei. Els alumnes vicentins competien entre més de 150 estudiants de diversos instituts de Molins de Rei i de Pallejà.
Els estudiants vicentins van presentar el projecte “Traspàs” com a idea empresarial. El projecte ofereix “un espai de trobada pels avis que avui dia es fan càrrec dels infants” mentre els pares treballen, segons informa la professora Mar Lapacó a Ràdio Sant Vicenç, i afegeix que aquesta idea “afavoreix el traspàs intergeneracional entre els avis i els néts”. 
Pel que fa al concurs d’emprenedors, consisteix en una competició clàssica de preguntes i respostes, on guanya l’equip que acumula més encerts.
Cal recordar que l’IES Gabriela Mistral ja va guanyar ambdós premis a la darrera edició del Dia de l’Emprenedor, i el concurs d’emprenedors ara fa dos anys.

Aquesta jornada pretén fomentar les idees i l’emprenedoria de l’alumnat de secundària. Està organitzat pels municipis de la Vall Baixa, amb la col·laboració de la Jove Cambra Internacional i la Diputació de Barcelona. L’acte va comptar amb la ponència “Tens una idea però encara no ho saps” de l’emprenedor Pau García-Milà, director general d’eyeOS, i també amb l’experiència d’altres joves emprenedors membres de la Jove Cambra Internacional, com Victor Rubio, fundador de la plataforma WOW, i Juan Castilla, fundador de Talent Factory.

 

Poden escoltar l'entrevista sencera a la professora Mar Lapacó a partir del minut 20:50.

Last update 25.11.2013 | 12:52