|
 

Medalla d'or als campionats d'Espanya de Seleccions Territorials d'Handbol

Diumenge, 30 de juny de 2013 a les 19:39

Gabriel Teodoro i Josep Maria Mestre reediten novament l’or amb la selecció catalana d’handbol

El president del Club Handbol Sant Vicenç Gabriel Teodoro i l’entrenador del sènior i infantil masculí i cadet femení, Josep Maria Mestre han aconseguit l’or amb la selecció catalana cadet masculina d’handbol que ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials d’Handbol que ha tingut lloc del 24 al 29 de juny a Zamora.

 

Josep Maria en entrenador de la selecció, i Gabriel es delegat i cap d’expedició de la delegació catalana. El títol el van aconseguir després de vèncer a la final a la selecció de Castella i Lleó per 39 a 31.

 

Amb aquest títol sumen 3 medalles d’or (Almeria 2010, Múrcia 2012, Zamora 2013) i una d’argent (Caceres 2011) en les seves participacions als campionats d’Espanya en els que han participat. A més de la medalla d'or aconseguida  e l mes de gener per Gabriel amb la Selecció Catalana Juvenil Masculina a Vigo.

 

Els altres tres representants amb la selecció catalana d’handbol; Bernat Colomer coordinador de l’Handbol Sant Vicenç i entrenador de la selecció catalana cadet femenina, i Alba Almansa i Rocío Parra jugadores del club, no van aconseguir finalment la medalla en perdre per 32 a 31 davant la selecció de Canàries en el partit per al 3r i 4t lloc.

Last update 30.06.2013 | 21:42