|
 

Més de 800 persones a la Rua

Dimecres, 13 de febrer de 2013 a les 09:51

Els carrers de Sant Vicenç es van omplir ahir de la màgia i la diversió de les disfresses. La rua va comptar amb un total de 18 comparses, que es van concentrar primer a la pista poliesportiva del carrer de Sant Miquel i després a la plaça de la Vila. Des d’allà van sortir per portar la disbauxa i el soroll pels carrers del poble.

(Notes. Enllaç a la crònica de Ràdio Sant Vicenç i enllaç a les fotos del flikr)

La comparsa Punt i Seguit va donar el tret de sortida amb el pregó de Carnestoltes 2013, a càrrec d’una enorme gallina que regnarà aquests dies, fins Dimecres de cendra. La rua d’ahir va acabar amb el tradicional Ball de la Disfressada, representat a la plaça de la Vila per components de les diferents comparses. El moment més esperat pels infants va ser el de la pluja de caramels, amb el qual es va posar el punt i final a un matí ple de color i de diversió
A la tarda, es va organitzar el ball de la gent gran a l’Ateneu Familiar, amb l’actuació de Jordi Sugar.

Dimecres de Cendra
El Dimecres de Cendra hi haurà la rua de condol del rei Carnestoltes. Se sortirà a les 17.30 h de la plaça de Narcís Lunes per arribar a la plaça de La Vila, on es farà la incineració del rei.
En acabar hi haurà la tradicional sardinada popular.

Carnestoltes a les escoles bressol
El més petits també van gaudir del seu particular Carnestoltes amb una festa a la plaça de Narcís Lunes, el passat divendres 8 de febrer.
Mestres i petits van ballar durant el matí al ritme de la música en directe d’un animador.

Last update 13.02.2013 | 13:01