|
 

Miguel Comino inicia les Alcaldies de barri

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 20:41
  • L’oficina de l’alcalde es trasllada periòdicament als barris per acostar encara més l’administració a la ciutadania i conèixer de primera mà les seves opinions i propostes
  • La primera trobada serà demà dimarts a les 18 h al Casal Cívic del Turó (carrer de la Mare de Déu del Carme, 9)

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa una nova iniciativa de govern obert amb l’objectiu d’acostar-se encara més a la ciutadania i connectar amb els seus problemes, dificultats i oportunitats de dia a dia. Es tracta de les Alcaldies de barri, que s’organitzaran periòdicament. La primera Alcaldia de barri serà demà dimarts a les 18 h al Casal Cívic del Turó (carrer de la Mare de Déu del Carme, 9). Hi seran l’alcalde Miguel Comino i la regidora del barri, Maria Peláez. Després de l’atenció als veïns i veïnes, es realitzarà una visita a un espai de coworking.

El govern, per mitjà de l’Alcalde i del regidor o regidora de barri, es traslladarà als casals i equipaments unes hores per la tarda per rebre visites de veïns i veïnes, retre comptes de la gestió o dels projectes i atendre les opinions, crítiques i propostes de millora del veïnat.

Miguel Comino ha explicat que «l’Ajuntament fa una aposta clara per fomentar la implicació i la participació del veïnat ens els assumptes d’interès del barri i de la ciutat, i per acostar el consistori als barris com mai s’havia fet, tot comprometent-nos a donar resposta a les inquietuds dels nostres veïns i veïnes». A més ha afegit que «l'Ajuntament treballa perquè tots els barris siguin de primera, dignes, segurs, nets i adaptats. Gràcies al contacte directe amb el veïnat vetllarem més de prop per acomplir aquests objectius».

Aquesta acció complementa les regidories de barri ja creades, amb la qual els regidors i les regidores de barri es desplacen cada mes als casals i equipaments per atendre les consultes, peticions i queixes del veïnat. En aquest cas, la regidora Maria Peláez despatxa els temes amb el veïnat del Turó cada últim dimarts de mes de 18 a 19 h al Casal Cívic del barri.

 

Last update 24.02.2020 | 20:47