|
 

Modificacions al trànsit i al transport públic amb motiu de la Festa Major d'Hivern i la Mostra

Dijous, 17 de gener de 2019 a les 13:59
  • Hi ha tres zones habilitades com a aparcament pel veïnat de guals afectats pels talls de carrers. Per accedir a aquests aparcaments alternatius cal comptar ambuna acreditació expedida per l’Ajuntament

La celebració de la Festa Major d’Hivern i la instal·lació de la Mostra provoca els següents canvis temporals al trànsit de vehicles i en l’accés a algunscarrers. D’altra banda, queda prohibit l’estacionament en els carrers afectats per la Mostra i els correfocs, per això l’Ajuntament ha habilitat tres aparcaments alternatius pel veïnat de guals afectats per la instal·lació de la Mostra. Per fer servir aquestsaparcaments cal comptar amb una acreditació expedida pel consistori. També hi ha estacionaments reservats alternatius per a persones amb mobilitat reduïda als carrers Sant Miquel, Pas deLlop i al lateral de la carretera de Sant Boi.

Dijous 17 de gener

- Tall a partir de les 7 h: c. Mossèn Duran. Es manté l'accés a la pl. de Catalunya i al c. Nou a través del c. Francesc Moragas i pl. de Sant Jordi.

- Tall a partir de les 10 h: c. Sant Joan Bosco, entre pl. de la Vila i c. Sant Miquel. Es manté l'accés al gual afectat des del c. Sant Miquel.

Divendres 18 de gener

- Tall a partir de les 9.30 h: c. Pas del Llop.

- Tall a partir de les 14 h: c. Mossèn Jacint Verdaguer, entre c. Sant Miquel i pl. de la Vila.

- Tall a partir de les 16 h: c. Comerç, c. Doctor Fleming, c. del Riu i c. Antoni Gaudí (en cul de sac).

- Tall a partir de les 17.30 h: c. Rafael Casanova, entre c. Ramon Poch i pl. de la Vila.

 

Dissabte 19 de gener

- Tall a partir de les 7 h: pl. de la Vila, c. Francesc Moragas, pl. de Sant Jordi, c. Nadal, pl. de Catalunya, c. Nou (fins al c. Ramon Poch), c. Barcelona(fins al c. Pas del Llop).

 

Dilluns 21 de gener

- Reobertura a partir de la mitjanit: c. Mossèn Jacint Verdaguer (entre c. Sant Miquel i pl. de la Vila), pl. de la Vila, c. Francesc Moragas, pl. de SantJordi, c. Nadal, pl. de Catalunya, c. Nou (fins al c. Ramon Poch), c. Riu (fins a pl. Lluís Companys), c. Barcelona (fins al c. Pas del Llop).

- Reobertura a partir de les 14 h: c. Rafael Casanova (entre c. Ramon Poch i pl. de la Vila).

- Reobertura a partir de les 17 h: c. Mossèn Josep Duran, c. Sant Joan Bosco (entre pl. de la Vila i c. Sant Miquel), c. Pas del Llop, c. Comerç i c. DoctorFleming.


Transport públic

Les línies del SantviBus i les línies interurbanes en sentit Molins de Rei circularan desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi des deldijous 17 de gener, a les 17 h, fins dilluns 21 de gener inclòs.

Les parades afectades són “Pl. de la Vila” i “CAP Vila Vella”. S'habilitaran parades provisionals a c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a ctra. deSant Boi, davant del CAP Vila Vella.

També es desviaran les línies SV1 i SV2 divendres 18 i dissabte 19, a causa dels correfocs, per la ctra. de Sant Boi i el c. de Llobregat, en comptes depel c. d'Àngel Guimerà i el c. de Barcelona. Les expedicions afectades seran:

- divendres 18 de gener: SV1, 21.10 i 21.55 h, i SV2 21.45 h

- dissabte 19 de gener: SV1, 19.15 i 20.25 h, i SV2, 19.45 i 21 h

Les parades afectades són “Barcelona/Dr. Robert” i “Barcelona/Mare de Déu de Núria”.

A més hi ha previstes algunes afectacions puntuals que no implicaran desviaments, però sí poden produir algun endarreriment:

  • Cercavila amb els gegants de les escoles, divendres 18 a les 15.30 h, pel c. de Mossèn Jacint Verdaguer entre pl. de Narcís Lunes i pl. de la Vila.
  • Pas dels correfocs, divendres 18 a les 22 h i dissabte 19 a les 19.45 h, pel c. de Mossèn Jacint Verdaguer entre c. del Doctor Robert i c. d'Antoni Mampel, per arribar a la pl. de Narcís Lunes.
  • Cercavila de la Banda de Música, dissabte 19 a les 20.15 h, pels carrers Barcelona (fins al c. de Girona), c. de Mossèn Jacint Verdaguer i arribada a la pl. de Narcís Lunes.
  • Bicicletada popular, diumenge 20 a les 10 h, que creuarà la ctra. de Sant Boi, a l'alçada del c. d'Àngel Guimerà, tant a l'anada com a la tornada.

Finalment, s’ha fet una nova programació temporal dels semàfors de la cruïlla de la ctra. de Sant Boi i el c. de Ramon Poch durant tot el cap de setmana,per facilitar la sortida de vehicles a la carretera, a causa del tall del c. de Rafael Casanova i del c. del Riu.

Last update 17.01.2019 | 14:03